Toplu Yemek Hizmetleri
En çok üzerine yoğunlaştığımız konu üretimdeki genel temizlik (hijyen) kurallarını biraz abartarak uygulamamız.
Sizlere mükemmel bir hizmet verebilmek için aylık planlamanın dışında günlük üretim güncellemelerini tekrar tekrar gözden geçiriyoruz.
Kompleks olarak üretimi sağlamak için gerekli yasal izinlerin alınması ve uygulamadaki yasal zorunluluklar bizim üretimimizdeki standartları oluşturuyor. En kısa zamanda ISO 9001 = 2000 TÜV üretim serfitikası için çalışmalar son aşamasındadır.
Catering hizmetinde en önemli konulardan biride lojistiktir. Yemeklerimizi tam vaktinde ve vitamin değerleri kaybolmadan afiyetle yiyebilmeniz için lojistik destek ünitemiz süper hijyen sağlanarak verilmektedir.
Her ayrıntıyı dikkatle takip ederek en son sistem üretim tesislerimizde yemek üretimini sanata çeviriyoruz.
Saklama ve tazeleme ünitelerini günde üç kez kontrol ederek sizlerin afiyetle yiyebileceğiniz hammaddelerini markalı ve birinci kalitede ürünlerle gerçekleştiriyoruz.